close
تبلیغات در اینترنت

پشتیبانی

کمبود پروتئین نوزاد را در معرض عقب ماندگی ذهنی قرار می دهد

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

تبلیغات




آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 148
  • کل نظرات : 50
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 2
  • تعداد اعضا : 26
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 377
  • بازديد ديروز : 577
  • بازديد کننده امروز : 5
  • بازديد کننده ديروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 0
  • بازديد هفته : 377
  • بازديد ماه : 9,144
  • بازديد سال : 13,979
  • بازديد کلي : 533,450
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.198.77.35
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

عکس برتر



تبلیغات

همچنین کمبود پروتئین در تغذیه نوزاد می تواند باعث ایجاد بیماری شود

کمبود پروتئین نوزاد را در معرض عقب ماندگی ذهنی قرار می دهد
بر اساس یافته های محققان فنلاندی نقش کمبود پروتئین بر عقب ماندگی ذهنی نوزاد و عدم رشد مغزی مواجه می شود که جبران ناپذیر است.
عدم استفاده از پروتئین باعث اختلال در رشد و اتلاف پروتئین از نسوج بدن می شود. همچنین کمبود پروتئین در تغذیه نوزاد می تواند باعث ایجاد بیماری شود. گیاهان قادرند با استفاده از منابع ازتی همچون آمونیاک و نمک های نیترات و نیتریت در مقابل انرژی خورشید پروتئین تولید کنند اما انسان و حیوانات اهلی برای رفع احتیاجات پروتئینی روزانه ناگزیر به استفاده از منابع خارجی پروتئین هستند.


براساس پیشنهاد سازمان خواروبار و کشاورزی (FAO) و سازمان بهداشت جهانی (WHO) یک فرد می تواند 50 درصد پروتئین مصرفی روزانه خود را از پروتئین گیاهی و 50 درصد بقیه را از پروتئین حیوانی تامین کند. محققان می گویند: چنانچه جیره غذایی انسان محدود به پروتئین گیاهی همچون گندم و ذرت شود، بدن با کمبود شدید اسید آمینه ضروری و ایجاد عوارضی می شود، مانند کواشیور کور و مارسموس نمونه هایی از کمبود پروتئین است.

 

به گفته آنان مصرف گوشت، ماهی، برنج، ذرت با لوبیا، شیر با نان یا مخلوط کردن شیر خشک و آرد گندم باعث رفع کمبود لیزین گندم و بالا بردن ارزش بیولوژیکی پروتئین می شود.
بر اساس محققان نقش پروتئین ها در سرعت رشد نوزاد از آغاز تولد بسیار حائز اهمیت است به طوری که در صورت کمبود پروتئین نوزاد با علل اختلال در رشد در نوزادان، مغز و جسم مواجه می شود که جبران ناپذیر است.


به گفته محققان نقش پروتئین ها در بدن شامل تامین رشد، تولید ترکیبات ضروری، تنظیم تعادل آب، ثابت نگه داشتن PH خون و محرک سنتز پادتن ها است. آنان تاکید دارند که پروتئین طبیعیباعث ایجاد توازن و تعادل بین هشت اسید آمینه ضروری که بافت های بدن را می سازد؛ می شود که در مواد غذایی با منشاء حیوانی همچون گوشت، طیور، آبزیان و غذاهای دریایی و تخم مرغ وجود دارد. ولی پروتئین های غیرکامل فاقد اسید آمینه ضروری است و پس از تغذیه کامل در بدن موثر نیستند اما چنانچه با کمی پروتئین حیوانی ترکیب شوند به صورت کامل در می آیند.

برچسب ها

نظرات

بخش نظرات برای پاسخ به سوالات و یا اظهار نظرات و حمایت های شما در مورد مطلب جاری است.
پس به همین دلیل ازتون ممنون میشیم که سوالات غیرمرتبط با این مطلب را در انجمن های سایت مطرح کنید . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .
شما نیز نظری برای این مطلب ارسال نمایید:
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به اشتراک بگذارید

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

تبلیغات


بنر های سایت

 




تبلیغات






مناسبت امروز

درباره ما

مغزتو محک بزن بعد هرچی نمدونی یاد بگیر. هرچی در مورد علم بدونی کمه یکمم به فکر مغزت باش.

پیوندهای روزانه

نظرسنجی

به کدام سیستم عامل بیشتر علاقه مندید؟؟




به کدام بازی بیشتر علاقه مندید؟؟