close
تبلیغات در اینترنت

پشتیبانی

دنیای میکروسکوپی قطرات اشک (+تصاویر)

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

تبلیغات




آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 148
  • کل نظرات : 50
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 2
  • تعداد اعضا : 26
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 550
  • بازديد ديروز : 583
  • بازديد کننده امروز : 7
  • بازديد کننده ديروز : 9
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 0
  • بازديد هفته : 550
  • بازديد ماه : 12,935
  • بازديد سال : 35,965
  • بازديد کلي : 555,436
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.167.243.214
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

عکس برتر



تبلیغات

دو قطره اشک با ساختار شیمیایی کاملاً مشابه می‌توانند ظاهری متفاوت داشته باشند

دنیای میکروسکوپی قطرات اشک (+تصاویر)

همگی ریزش اشک، همان قطرات شفاف نمکینی که هنگام شادی، غم یا حتی یک خرد کردن معمولی پیاز از چشمان‌مان سرازیر می‌شود را تجربه کرده‌ایم. بارها شوریش را چشیده‌ و گرمی جاری شدنش را روی گونه‌های‌مان حس کردیم. اما آیا با دنیای میکروسکوپی آنها هم آشنا هستیم؟ عکاسی ماجراجو، این دنیا را دست مایه کار خود قرار داده است.
یک عکاس هلندی به نام Maurice Mikkers که مدرکی نیز در زمینه‌ی علوم آزمایشگاهی دارد، اخیراً به بررسی اشک و انواع مختلف آن پرداخته و نشان می‌دهد که احساسات و اتفاقات مختلف چطور در اشک‌های ما نمود می‌یابند.

 

انواع مختلف اشک از لحاظ ساختار و میزان چسبندگی یکسان نبوده و هر یک حاوی مخلوطی از مواد بیولوژیک از جمله چربی‌ها، آنزیم‌ها و پادتن‌هایی هستند که در آب و نمک شناورند. اما رابطه‌ی این ترکیبات با آن‌چه در جهان واقع رخ می‌دهد چیست؟ برای پاسخ دادن به این سئوال و مشخص کردن تفاوت‌های ساختاری میان اشک‌هایی که در اثر خرد کردن پیاز، خوردن فلفل تند، ایستادن در برابر پنکه و یا به دلیل غم یا شادی جاری می‌شوند، این اشک‌ها را زیر میکروسکوپ قرار داده است.


این قطره‌های اشک پس از گذشت مدتی شروع می‌کنند به تشکیل کریستال و تثبیت شدن و تصاویر ثبت شده از آن‌ها نشان می‌دهد که ساختار این قطرات اشک تا حد زیادی به شرایطی که موجب جاری شدنشان شده وابسته است و به همین دلیل .

 

اشک, ساختار انواع اشک,تصاویر میکروسکوپی اشک

تصویر اشک، پس از چند دقیقه خیره شدن به پنکه

 

اشک, ساختار اشک,تصاویر میکروسکوپی اشک

تصویر اشک، پس از چند دقیقه خیره شدن به پنکه

 

اشک, ساختار اشک,تصاویر میکروسکوپی اشک

تصویر اشک ، پس از خوردن فلفل تند

 

اشک,تصاویر میکروسکوپی اشک,ساختار اشک

تصویر اشک ، پس از خوردن فلفل تند

 

اشک, ساختار اشک,تصاویر میکروسکوپی اشک

تصویر اشک پس از خرد کردن پیاز، زدن فلفل به چشم، وارد کردن آب به بینی و خوردن فلفل تند

 

اشک, ساختار اشک,تصاویر میکروسکوپی اشک

تصویر اشک پس از خرد کردن پیاز و خوردن فلفل تند

 

اشک, ساختار اشک,تصاویر میکروسکوپی اشک

تصویر اشک پس از خرد کردن پیاز و خوردن فلفل تند

 

اشک, چگونگی تشکیل اشک,تصاویر میکروسکوپی اشک

تصویر اشک پس از خرد کردن پیاز

 

اشک, ساختار اشک,تصاویر میکروسکوپی اشک

تصویر اشک پس از خرد کردن پیاز

 

اشک, ساختار اشک,تصاویر میکروسکوپی اشک

تصویر اشک پس از خرد کردن پیاز

 

چگونگی تشکیل اشک, ساختار اشک,تصاویر میکروسکوپی اشک

تصویر اشک پس از قرار دادن مقدار زیادی روغن منتول روی پلک

 

اشک, ساختار اشک,تصاویر میکروسکوپی اشک

اشک جاری شده در اثر واکنش احساسی

 

اشک, ساختار اشک,تصاویر میکروسکوپی اشک

اشک جاری شده در اثر واکنش احساسی

 

اشک,چگونگی تشکیل اشک,تصاویر میکروسکوپی اشک

اشک جاری شده در اثر واکنش احساسی

برچسب ها

نظرات

بخش نظرات برای پاسخ به سوالات و یا اظهار نظرات و حمایت های شما در مورد مطلب جاری است.
پس به همین دلیل ازتون ممنون میشیم که سوالات غیرمرتبط با این مطلب را در انجمن های سایت مطرح کنید . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .
شما نیز نظری برای این مطلب ارسال نمایید:
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

به اشتراک بگذارید

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

تبلیغات


بنر های سایت

 




تبلیغات






مناسبت امروز

درباره ما

مغزتو محک بزن بعد هرچی نمدونی یاد بگیر. هرچی در مورد علم بدونی کمه یکمم به فکر مغزت باش.

پیوندهای روزانه

نظرسنجی

به کدام سیستم عامل بیشتر علاقه مندید؟؟




به کدام بازی بیشتر علاقه مندید؟؟